دیدار مدیر عامل مرکز تجارت بین الملل سازمان هم کاری های اسلامی با مدیر مسئول روزنامه دنیای اقتصاد
admin | مرداد ۶, ۱۳۹۳گروه بازرگانی: رئیس سازمان تجارت کشورهای اسلامی در سفر هفته گذشتهاش به ایران، ضمن بازدید از روزنامه «دنیای اقتصاد»، بر ضرورت همکاری این سازمان و رسانههای تخصصی ایرانی تاکید کرد.
داتو راجا در نشستی با مدیرمسوول روزنامه «دنیای اقتصاد»، با اشاره به اینکه ۵۷ کشور با حجم مبادلات ۴/۳ تریلیون دلار عضو سازمان تجارت کشورهای اسلامی هستند، گفت: سازمان کشورهای اسلامی (OIC) بهعنوان دومین سازمان بینالمللی دنیا بعد از سازمان ملل به دنبال این است که به دنیای اسلام اطلاعات دقیق بدهد؛ چرا که امروزه ۲میلیارد نفر مسلمان در جهان وجود دارند که یک رسانه برای پوشش اخبار آنها به صورت منسجم وجود ندارد. به همین دلیل میتوان گفت بزرگترین مانع کشورهای اسلامی اطلاعات است و همین موضوع موجب شده تا مسلمانان به دلیل عدم دریافت اطلاعات از توانمندیهای خود آگاه نباشند. وی افزود: هر جهشی در کشورهای اسلامی با رسانهها امکانپذیر است و بیش از این هم نباید فرصتها را از دست داد. ما در تلاش هستیم تا مجله OIC را بینالمللی کنیم. چرا که تمام مجلات و روزنامههای بنام در دنیا انگلیسی و آمریکایی هستند و مسلمانان رسانهای در ابعاد بینالمللی ندارند. رئیس سازمان تجارت کشورهای اسلامی با اشاره به اینکه سنگاپور آنقدر کوچک است که شاید در میان کشورها دیده نشود اما از نظر اقتصادی بسیار شناخته شده است، گفت: الان خیلی جدی به دنبال آن هستیم که همکاری رسانهای با ایران را فراهم کنیم و برای برگزاری همایشها و نمایشگاههای دنیای اسلام اقدام کنیم. این میتواند آغازگر همکاری تازه ایران و مالزی در حوزه برگزاری نخستین کنفرانس باشد تا همه خبرنگاران دنیای اسلام را به این همایش دعوت کنیم و آنها با گزارشهایشان درباره اخبار کشورهای اسلامی تحول ایجاد کنند.
وی با تاکید بر اینکه اقتصاد جهان فراتر از دنیای اسلام است، اعلام کرد: ما در مجله سازمان تجارت کشورهای اسلامی(OIC) اصلا از سیاست صحبت نمیکنیم، در حالی که میدانیم در کشورهای افغانستان، سوریه و عراق مشکلاتی وجود دارد اما زیباییها را برجسته میکنیم، زیرا رسانهها با این طرز تفکر، زیباییهای دنیای اسلام را بالا میبرند.در ادامه، علیرضا بختیاری، مدیرمسوول روزنامه «دنیای اقتصاد» ، از همکاری رسانههای ایرانی با سازمان تجارت کشورهای اسلامی استقبال کرد و گفت: ما اگر بخواهیم در این زمینه تصمیم بگیریم، نیاز به اطلاعات دقیق داریم. شاید بتوان پروژههایی را در ایران و منطقه تعریف کرد که تصمیمگیری را برای اعضای سازمان تجارت کشورهای اسلامی تسهیل کند. با این هدف امیدواریم چنین اتفاقاتی در یک چشمانداز
روشن بیفتد.