ششمین نمایشگاه تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام آغاز به کار کرد
admin | آبان ۷, ۱۳۹۴ به گزارش دنیای اقتصاد ششمین نمایشگاه تجارت و سرمایهگذاری جهان اسلام با حضور نمایندگان ۳۰ کشور شامل ۵۰۰ شرکت و با محورهای صنعت، تجارت، آموزش عالی و گردشگری اسلامی در مرکز تجارت جهانی پوترای شهر کوآلالامپور، پایتخت مالزی آغاز به کار کرد.
به گزارش دبیرخانه مرکز تجارت بینالملل سازمان همکاریهای کشورهای اسلامی، در این مراسم ۱۰ نفر از نخبگان اقتصادی جهان اسلام به دلیل خدمات شایسته و کارآفرینانه اقتصادی و اجتماعی مورد تقدیر قرار گرفتند. غلامعلی سلیمانی، موسس هلدینگ سولیکو و برند کاله از ایران، این جایزه را از دست رئیس دفتر نخستوزیر مالزی دریافت کرد و بهعنوان یکی از افراد تاثیرگذار در حوزه اقتصاد جهان اسلام معرفی شد.
سلیمانی پس از دریافت این جایزه گفت: حدود ۴۵ سال پیش بر پایه تولید و صادرات فعالیت خود را آغاز کرده و بهرغم برخی مشکلات در زمینه تولید و صادرات، شرکت کاله طی چند سال گذشته توانست رتبه نخست صادرات ایران را کسب کند. وی هدفش را رساندن ارزش صادرات محصولات تولیدی شرکت خود در دو یا سه سال آینده به یک میلیارد دلار اعلام کرد. وی رمز موفقیت خود را جوانگرایی و استقبال از ایدهها دانست و اظهار کرد: با ایجاد فرصت اشتغال برای افراد تحصیل کرده از خروج آنها از کشور جلوگیری کردم. همچنین دبیر اجرایی مرکز تجارت بینالملل سازمان همکاریهای اسلامی گفت: امسال بیش از ۴۵ شرکت ایرانی ازمیان مجموعههای اقتصادی و از میان شرکتهای دانشبنیان در زمینههای مختلف در نمایشگاه مالزی حضور دارند.
علی ملایی تاکید کرد: با توجه به نقش پررنگ ایران در برگزاری این نمایشگاه، باید بتوان نهایت استفاده و اثرگذاری نتایج این رویداد را در متن و بطن اقتصاد کشور مشاهده کرد.
به گزارش ایرنا، این نمایشگاه پس از آیین گشایش ششمین کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام در مرکز تجارت جهانی پوترای شهر کوالالامپور پایتخت اقتصادی مالزی راه اندازی و این وزیر مالزیایی از برخی غرفه های کشورهای اسلامی از جمله کشورمان دیدن کرد.
شرکت های خصوصی و مراکز علمی بیش از ۳۰ کشور اسلامی در ششمین نمایشگاه کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام در بیش ۵۰۰ غرفه به معرفی محصولات و خدمات خود پرداختند.
‘جمیل خیر باهاروم’ از غرفه گروه تولیدی ‘سولیکو’، شرکت تعاونی بسته بندی خرما از دشتستان بوشهر و ‘انجیران رزین’ دیدن و در مورد محصولات این شرکت اطلاعاتی کسب کرد.
همچنین پارک های علم و فناوری چند استان کشور در غرفه ای به معرفی این پارک ها و فعالیت های آن پرداخته تا بتوانند به همکاری با دیگر کشورهای اسلامی بپردازند.
با توجه به معرفی امروز مدیر عامل گروه تولیدی ‘سولیکو’ به عنوان یکی از ۱۰ فعال اقتصادی جهان اسلام، غرفه های ایران حاضر در این کنفرانس مورد اقبال بازدیدکنندگان قرار گرفت.
در این نمایشگاه چهار روزه غرفه داران می توانند در جلسات مختلف با نمایندگان کشورهای اسلامی مذاکره و نسبت به بازاریابی محصولات خود اقدام کنند.
با توجه به حضور ده ها کشور اسلامی و بیش از دو هزار نماینده از کشورهای مختلف این کنفرانس و نمایشگاه فرصت مناسبی برای معرفی کالاهای ایران است تا از این طریق بتوانند بیش از پیش در مدار صادرات قرار گیرند.
کنفرانس چهار روزه تجارت و سرمایه گذاری جهان اسلام از امروز (سه شنبه) آغاز شد و تا پایان روز جمعه در مرکز تجارت جهانی پوترا شهر کوالالامپور، پایتخت اقتصادی مالزی ادامه دارد.
پیش بینی می شود که تا پایان روز جمعه بیش از ۲۰ هزار نفر از غرفه های این نمایشگاه دیدن کنند.
‘مجید زنگویی’ معاون اجرایی دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی در حاشیه این نمایشگاه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا از امضای دو تفاهم نامه بین هیات ایرانی با مالزی و این مرکز توسعه علوم کشورهای اسلامی در حاشیه این کنفرانس خبر داد.
وی گفت که هیات ایرانی به زودی تفاهم نامه ای با تکنو پارک مالزی که در حال ویرایش مراحل پایانی است و تفاهم نامه دیگری با دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی و انجمن شرکت های خدمات تخصصی تجاری سازی امضا می کند.
زنگویی تاسیس فدراسیون بین المللی توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی را گامی در جهت تحقق این هدف عنوان کرد.
معاون اجرایی دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی در ادامه گفت که با امضای تفاهم نامه ها سعی می کنیم ارتباطات ایران با سایر کشورهای اسلامی را در بخش علوم و فناوری و دانش بنیان نزدیک تر کنیم.